Despre TEX - TEX
Despre TEX

Marca TEX, EXCLUSIV la CARREFOUR!

Viața e o aventurã plinã de provocãri mici, mari și multe, pentru care trebuie sã fii pregãtit cu outfit-uri trendy și de calitate, din materiale confortabile și foarte rezistente, care se pliazã pe umorul și spontaneitatea fiecãrei clipe. Bucurã-te de colecțiile TEX, exclusiv la Carrefour!

#modacuchefdeviata

Moda pentru tine si pentru toata familia ta!

 

Despre TEX international

Creatia marcii TEX este asigurata de o echipa internationala, alcatuita din creatori de moda si stilisti, care concentreaza toata expertiza necesara astfel incat temele colectiilor sa intre in tendintele internationale din moda. Marca TEX se adapteaza stilului de viata dinamic in care traim, oferind cel mai bun raport calitate/pret/moda si ilustreaza filosofia comuna tuturor hipermarket-urilor Carrefour, si anume: pentru o viata mai buna! Selectam pentru tine ce este mai bun, totul sub acelasi acoperis, astfel incat tu sa te bucuri de viata!

Stilurile propuse de TEX, pentru adulti si copii sunt:

TEX Basic cu tinute de zi, comode;
TEX Casual, o categorie pentru persoanele mai putin formale;
TEX Sport, articole sport din tesaturi specifice antiperspirante si rezistente la uzura;
TEX Lenjerie, gama de lenjerie de corp pentru toata familia, cu stiluri variate;
TEX Nightwear (pijamale) imbracaminte pentru noapte, din material placut si confortabil, pentru pajama-party-uri fantastice;
TEX Baby. Pentru ca cei mici sunt starurile familiei, si Carrefour le acorda o atentie cu totul si cu totul speciala! Astfel, am creat marca TEX Baby destinata copiilor intre 0 si 3 ani, cu materiale confortabile, de cea mai buna calitate, inclusiv cu tesaturi bio, cu o larga varietate de articole pentru fetite si baietei. Masuri potrivite, materiale calitative si imprimeuri nostime reprezinta universul TEX pentru copii si bebe.

Fashion Express este cea mai noua gama de produse creata de designerii nostri pentru tineri! In aceasta colectie veti gasi piese, imprimeuri si croieli unice care cu siguranta te vor scoate din multime. In plus, de fiecare data aducem piese interesante si colectii editie limitata – te asteptam in hipermarketurile Carrefour!

Calitate controlata

In atentia specialistilor Carrefour stau in mod special: calitatea materiilor prime, soliditatea cusaturilor, rezistenta culorilor, caracteristicile antiscamosare si impermeabilitatea materialelor, respectarea marimilor standard, precum si stabilitatea dimensiunilor imbracamintei in procesul de intretinere. Calitatea produselor este in permanenta controlata prin teste efectuate in laboratoare speciale proprii Carrefour, fiind conforma standardelor internationale ISO.

Un demers etic si responsabil

Carrefour isi selecteaza furnizorii in functie de gradul lor de specializare si de aderarea lor la regulile sale de etica. Carrefour impune furnizorilor, printr-un caiet de sarcini strict, ca materiile prime sa nu contina coloranti pe baza de azot si metale grele peste cantitatile maximale permise, pentru a nu dauna mediului inconjurator. Totodata interzice furnizorilor folosirea produselor de finisare, utilizate in mod curent in industria textila, care sunt cancerigene si nefaste organismelor vii.

TEX inseamna respectarea mediului

Respectarea mediului este una din conditiile obligatorii pe care Carrefour le-a publicat in Manualul de Ecologie al grupului si prin care sunt specificate produsele interzise sau cantitatile maximale de substante ce pot fi continute de produsele Tex. Oamenii de stiinta au demonstrat ca o serie de produse precum colorantii, metalele grele sau alte produse de finisare utilizate in mod curent in industria textila sunt cancerigene sau nefaste pentru organism sau mediul inconjurator. Respectarea manualului de ecologie este controlata in mod continuu de un laborator exterior din Belgia, cu care grupul Carrefour lucreaza atat la nivel calitativ cat si la nivel ecologic. De asemenea in gama TEX nu veti gasi produse din piele naturala ci doar inlocuitori din piele ecologica.
In privinta ambalajelor produselor TEX, acolo unde este posibil, sunt din carton reciclabil.

Preturile afisate sunt maximale. Vino in hipermarketurile Carrefour unde te surprindem permanent cu produse aflate in promotii!