Moda cu chef de scoala - cu Printesa Urbana - TEX
Blog

Moda cu chef de scoala - cu Printesa Urbana

Bloggeri

22 August 2017

0 comentarii

Curând, copilul tău începe școala. Primul lui an, sau poate al doilea sau al șaptelea. Pentru noi, nu e mai ușor cu timpul.
Îi alegi haine și caiete și un ghiozdan mai mare. I le pregătești din timp, i le speli și le calci, le netezești cu palma ca să-ți mai scuturi din griji. De fapt, ce-ai vrea tu să netezești e calea lui cu totul, alegerile, viața.

Sofia a purtat cu bucurie haine și încălțări din colecția “moda cu chef de scoala” a TEX Carrefour. Toate se găsesc exclusiv la raionul Textile din hipermarketurile Carrefour din toată țara și în plus anul acesta marca Tex a primit prestigiosul premiu Best Buy Awards, adica marca a fost votată de consumatori ca marca numarul 1 de textile cu cel mai bun raport calitate-preț. Hainuțele sunt foarte frumoase și rezistente, ușor de îmbrăcat de către cei mici, în culori vii și ușor de combinat.  Am apreciat mult produsele din denim, care sunt la modă și care rezistă bine la tăvăleală și la multe spălări succesive, dar și încălțările frumoase, ușoare, potrivite pentru zile obișnuite la școală sau în oraș. Găsiți în Carrefour nu doar haine și accesorii pentru școală, dar și toate cele necesare începerii școlii, de la rechizite la ghiozdane, pălării, echipament de sport, elastice de păr și ciorapi de toate culorile și grosimile. Sfatul meu este să mergeți din timp să cumpărați lucruri pentru începerea grădiniței sau a școlii, să luați și copiiii cu voi, să-și aleagă singuri lucruri, prețurile sunt foarte bune, iar gama de produse și mărimi este generoasă (i-am luat și celui mic pijamale, tricouri și pantaloni pentru grădiniță).
Aici găsiți catalogul acestei noi colecții TEX, iar informații despre fashion și produse sunt pe blogul Tex.

Vezi galeria foto!

Pentru mai multe tinute care ti se potrivesc, viziteaza hipermarketurile Carrefour! Te asteptam cu drag!

Pentru mai multe tinute care ti se potrivesc, viziteaza hipermarketurile Carrefour! Te asteptam cu drag!

Scrie si tu un comentariu

Pentru a putea scrie un comentariu trebuie sa te autentifici in contul tau My Carrefour.

Autentificare

Doresc sa creez un cont

 

0 comentarii

Preturile afisate sunt maximale. Vino in hipermarketurile Carrefour unde te surprindem permanent cu produse aflate in promotii!