Cum aranjezi patul ca sa arate bine si sa fie confortabil, cu Adela Parvu - TEX
Blog

Cum aranjezi patul ca sa arate bine si sa fie confortabil, cu Adela Parvu

Bloggeri

10 Ianuarie 2017

0 comentarii

De cele mai multe ori plecam in graba de acasa si lasam patul alandala, ceea ce este absolut normal. Dar sunt cazuri cand ti-ai dori sa aranjezi frumos totul, dar nu stii cum. Am observat asta in special in imaginile de pe site-urile de imobiliare sau de pe cele ale pensiunilor si hotelurilor, unde cei care se ocupa de prezentari nu stiu cum sa aiba grija la astfel de lucruri, iar unele detalii chiar conteaza si nu doar pentru imaginea in sine, ci si pentru ca ceialalti oameni sa-si dea seama de proportiile corecte ale unei incaperi.

Desigur, exista si cazuri cand acasa iti doresti sa faci patul frumos, dar dupa ce-l aranjezi iti dai seama ca nu-ti iese. Asa ca pentru toate aceste cazuri am ales sa-ti spun de cateva trucuri, mai ales ca in aceasta perioada vei gasi si multe oferte la pilote, perne si paturi in magazine, cum e si cu noua colectie Tex (vezi AICI). Dar hai sa-ti spun mai multe si sa-ti postez mai multe imagini care sa te inspire pentru #momentedeviata memorabile.

Vezi galeria foto!

Pentru mai multe tinute care ti se potrivesc, viziteaza hipermarketurile Carrefour! Te asteptam cu drag!

Scrie si tu un comentariu

Pentru a putea scrie un comentariu trebuie sa te autentifici in contul tau My Carrefour.

Autentificare

Doresc sa creez un cont

 

0 comentarii

Preturile afisate sunt maximale. Vino in hipermarketurile Carrefour unde te surprindem permanent cu produse aflate in promotii!