Pregătiri de școală – moda pe stilul Ioanei - TEX
Blog

Pregătiri de școală – moda pe stilul Ioanei

Bloggeri

29 August 2017

0 comentarii

 

Este înaltă, trasă prin inel și blondă. Ochi mari, adânci, verzi-căprui. Timidă dar aventuroasă. Îi place să fie înconjurată de oameni și, în egală măsură, poate să se joace, cu orele în pământ, în pădure sau în nisip sau în apă. Îi place să-ți țină părul liber și nepieptănat. Sau, din contră, să și-l aranjeze de zece ori pe zi. Are un stil propriu, pe care și l-a format de mică. Este adevărat că am lăsat-o să-și facă ce combinații a vrut ea. În general, culori multe, texturi diferite. Câteodată unele peste altele. Așa de bine veneau pe ea. Are 8 ani și un pic și are propriul stil. Se vede că trece cumva de copilăria inocentă înspre ceea ce poate fi spiritul ei serios dar și aventuros. Are perioade lungi de timp când nu iese din anumite ”tipare” pe care ea însăși și le-a creat. Câtedoată poartă colanți vara la 40 de grade. Sau rochii vaporoase peste pantaloni de lână, iarna. Întotdeuna trebuie să fie o mică pată de culoare, acolo, pe ea. Nu are o fixație pentru o haină sau pentru o culoare. Îi place doar să le poarte  
Acum câteva zile am fost cu ea să-și aleagă câteva ținute pentru școală. La ea, școala este liberă (chiar așa îi zice și numele) și singura indicație de ”uniformă” este ca hainele să fie cât mai simple, cât mai comode și cât mai puțin ”strălucitoare”. Are 8 ani și un pic și iată ce și-a ales din Carrefour, din colectia TEX “moda cu chef de scoala”.

Citeste mai departe!

Pentru mai multe tinute care ti se potrivesc, viziteaza hipermarketurile Carrefour! Te asteptam cu drag!

Scrie si tu un comentariu

Pentru a putea scrie un comentariu trebuie sa te autentifici in contul tau My Carrefour.

Autentificare

Doresc sa creez un cont

 

0 comentarii

Preturile afisate sunt maximale. Vino in hipermarketurile Carrefour unde te surprindem permanent cu produse aflate in promotii!