Tex a primit premiul Best Buy Awards pentru marca nr 1 de textile cu cel mai bun raport calitate-pret! - TEX
Blog

Tex a primit premiul Best Buy Awards pentru marca nr 1 de textile cu cel mai bun raport calitate-pret!

Noutati

10 Iulie 2017

0 comentarii

Va comunicam cu mare bucurie ca raionul de textile Carrefour, si in speta marca TEX, au primit prestigiosul premiu Best Buy Awards, adica a fost votata de catre consumatori ca marca numarul 1 de textile cu cel mai bun raport calitate –pret.

Best Buy Awards este acordat de care compania elvetiana Iceritas, un organism international independent care, in urma cercetarilor de piata intreprinse cu consumatorii, numeste marcile si furnizorii de produse si servicii desemnate de catre intervievati ca fiind primele din categoria analizata in ceea ce priveste raportul calitate-pret.

Certificatul, care reprezinta o garantie la nivelul pietei, a fost desemnat in baza rezultatelor unui studiu de piata realizat in 2017 pe un esantion de 1200 intervievati romani, utilizatori de internet, prin intermediul chestionarelor online. In cadrul studiului, respondentii au votat in mod spontan si neasistat Carrefour ca fiind lantul de magazine cu raionul de imbracaminte care ofera cel mai bun raport calitate-pret de pe piata romaneasca, in urma experientei personale sau conform opiniei si experientei persoanelor din jur,

Despre Best Buy puteti citi mai multe aici : https://www.bestbuyaward.org/

Pentru mai multe tinute care ti se potrivesc, viziteaza hipermarketurile Carrefour! Te asteptam cu drag!

Scrie si tu un comentariu

Pentru a putea scrie un comentariu trebuie sa te autentifici in contul tau My Carrefour.

Autentificare

Doresc sa creez un cont

 

0 comentarii

Preturile afisate sunt maximale. Vino in hipermarketurile Carrefour unde te surprindem permanent cu produse aflate in promotii!