TEX-tivalul de primavara a inceput cu Geanina Ilies! - TEX
Blog

TEX-tivalul de primavara a inceput cu Geanina Ilies!

Bloggeri

08 Martie 2017

0 comentarii

Salutare primavara, timp frumos bine ai venit! Cam asta ne este tendinta sa strigam de fiecare data cand martie ne bate la usa iar noi nu stim ce sa facem mai repede ca sa-l intampinam cat se poate de prietenos. Ce-i drept, ne-a cam lipsit! Iar eu, daca as putea, as face o magie: sa fie numai soare (si ploaie la nevoie). Gata cu frigul!

Cam ce credeti voi ca face o femeie normala pe vremea asta, dupa ce frigul ne-a obligat sa stam departe de sandale si rochite. Exact! Isi cauta tinutele pentru primavara, in care sa se simta bine. Si nu orice tinuta, o tinuta care sa o satisfaca din toate punctele de vedere.

Exact asta am descoperit eu la brandul TEX exclusiv la Carrefour. Si, pentru ca nu tin doar pentru mine ce aflu de prin oras, fac un anunt care o sa va bucure: colectia TEX din luna martie a devenit disponibila in magazinele Carrefour. Eu am fost deja si am descoperit haine accesibile la pret, haine in trend si pentru sezonul care ne intereseaza acum.

Vezi galeria foto!

Pentru mai multe tinute care ti se potrivesc, viziteaza hipermarketurile Carrefour! Te asteptam cu drag!

Scrie si tu un comentariu

Pentru a putea scrie un comentariu trebuie sa te autentifici in contul tau My Carrefour.

Autentificare

Doresc sa creez un cont

 

0 comentarii

Preturile afisate sunt maximale. Vino in hipermarketurile Carrefour unde te surprindem permanent cu produse aflate in promotii!