Vara asta purtăm #modacuchefdeviata! cu Printesa Urbana - TEX
Blog

Vara asta purtăm #modacuchefdeviata! cu Printesa Urbana

Bloggeri

24 Mai 2017

0 comentarii

Bujori. Cireșe. Biciclete. Aer. Soare. Ei, asta-i viață! Toamna și iarna supraviețuiesc, primăvara trăiesc, vara plutesc, cam așa aș descrie anul în capul meu.

A venit din nou acel moment din an în care-mi fac părul și mă dau cu ruj, apoi mă plimb pe străzi cu un super fotograf după mine, mă dezbrac pușcă pe după mașini parcate și lumea se uită la mine încercând să afle ce vedetă dintre cele care apar pe la televizor oi mai fi și eu.  Și încă acum e cald, să mă fi văzut făcând asta la minus un grad, ohooo, ce zi interesantă am avut atunci!

Îmi plac ședințele acestea foto, mă simt ca o prințesă adevărată, coafată, aranjată, cu flori după mine, dar să știți că nu-i chiar ușor, fotograful îmi zice: stai așa, nu, mai la dreapta, mâna asta asta aici, piciorul fix în poziția asta, așa, un milimetru mai în față, perfect, îngheți așa, bun, acum zâmbește NATURAL, aoleu, groaznic a ieșit, de la capăt, deci hai, îmi zâmbești ca și cum sunt cel mai bun prieten al tău, dar natural, să nu pară regizat, wtf și tot așa două ore spre trei, până e toată lumea mulțumită.

Vezi galeria foto!

Pentru mai multe tinute care ti se potrivesc, viziteaza hipermarketurile Carrefour! Te asteptam cu drag!

Scrie si tu un comentariu

Pentru a putea scrie un comentariu trebuie sa te autentifici in contul tau My Carrefour.

Autentificare

Doresc sa creez un cont

 

0 comentarii

Preturile afisate sunt maximale. Vino in hipermarketurile Carrefour unde te surprindem permanent cu produse aflate in promotii!